Over BOTH Assistance & Support


BOTH Assistance & Support biedt diensten aan op projectbasis voor kleine en eenmansbedrijven, particulieren en expatriates.

Onze diensten bestaan uit correspondentie, communicatie en administratie en kunnen zowel bij u op kantoor als op afstand worden uitgevoerd. BOTH Assistance & Support is in 2006 opgericht door
Erika Both.


Over Erika Both

In Den Haag sta ik bekend als een 'Repat', omdat ik, geboren en getogen in Rotterdam, na 17 jaar in het buitenland te hebben gewoond, naar Nederland ben teruggekeerd. Gedurende mijn 10 jaar als Reserveringsmanager van het 5* deluxe Sheraton Algarve Hotel in Portugal, ontdekte ik dat ik interactie met gasten en het hosten van evenementen erg leuk vind. Na deze 10 jaar verhuisde ik naar Londen, Engeland, waar ik 7 jaar als Business Assistant in de City of London heb gewerkt. Toen ik in 2004 terugkeerde naar Nederland, ben ik in Den Haag neergestreken, de stad die zowel een zeer actieve internationale gemeenschap te bieden heeft, als duinen en strand!

In 2006 heb ik mijn eigen bedrijf 'BOTH Assistance & Support' opgezet, waarmee ik administratieve en financiële ondersteuning bied aan ondernemers. Ik ontdekte dat ik in mijn vrije tijd graag schilder, en omdat ik het erg leuk vind om als gastvrouw mensen op evenementen te verwelkomen, co-organiseer ik sinds 2010 The Hague Borrel, een 
2-maandelijkse netwerkborrel voor de internationale vrouwen van Den Haag.

Vanwege mijn tijd in het buitenland spreek en schrijf ik vloeiend Engels en Portugees. Daarnaast spreek ik redelijk Frans en Duits. Bij iedere opdracht breng ik servicegerichtheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit.

Ik hou ervan om ondernemers taken, die hen niet liggen, uit handen te nemen en - waar nodig - orde te scheppen in de chaos. 


Bedrijfsinformatie en contactgegevens

BOTH Assistance & Support
Louis Davidsstraat 166
2551 EZ Den Haag
Telefoon: 06 5096 4239 / 070 404 0987
Email: erika@bothassistanceandsupport.nl
Kamer van Koophandel Haaglanden no. 123702707
VAT no. NL123702707.B.01