Referenties
 
 
 
 
“Toen we eerder dit jaar voor een aantal maanden naar het buitenland gingen, moesten we een betrouwbare persoon inhuren om voor controle naar ons huis te komen, de planten water te geven en vooral om de post op te halen, zodat alle rekeningen op tijd betaald zouden worden. Omdat Erika mij al diverse jaren had geholpen met mijn business administratie, wist ik dat ze efficiënt, gedetailleerd en betrouwbaar is, dus vroeg ik haar ons te helpen. Ze haalde de post niet alleen op, maar scande de enveloppen en emailde die naar ons, zodat wij konden beslissen welke ze moest openen en ook scannen. Dit was al een geweldige service, maar Erika ging nog een stapje verder. Ze nam uit onze naam contact op met leveranciers, herinnerde ons aan rekeningen die nog betaald moesten worden en archiveerde alles keurig. Al met al een sublieme service.”
Jo and Ian Parfitt
Den Haag


“Erika heb ik ingehuurd toen ik mijn eigen advocatenkantoor ben gestart. Al snel kwam ik er achter dat ik me niet met de administratie wilde bezig houden, maar ik vond het wel heel belangrijk dat het goed gebeurde. Erika werkt zeer gestructureerd en uitermate precies, dus mijn administratie ziet er altijd piekfijn uit. Erika is heel klantgericht en elke keer doet ze weer een stapje meer dan ik verwacht. Uiteindelijk bespaart dat me veel tijd en die tijd kan ik goed gebruiken voor mijn klanten. Ik kan Erika dus van harte aanbevelen!”
P. Broers
Den Haag“Werken met Erika is als een droom. Ze is zowel grondig in haar werk als vriendelijk en heeft heel veel creatieve ideëen over hoe problemen op te lossen. De stress omtrent mijn papierwerk ging van hoog naar niet bestaand. Mijn man is blij, mijn accountant is blij, mijn kantoor is blij en bovenal ben ik blij omdat de last van het organiseren van mijn kantoor van mijn schouders is gevallen. Ik beveel haar diensten van harte aan voor iedereen die hulp nodig heeft in zijn kantoor.”
Daphne Johnson
Lucidpics“Erika was echt een grote hulp voor me, vooral toen ik net mijn bedrijf was gestart. Ze nam de tijd om echt te luisteren naar wat ik wilde en ik kreeg de indruk dat ze oprecht plezier had in haar werk. Ze leverde zowel ‘assistance’ als ‘support’. Dank je wel, Erika!”
Monique Brans
Quality Rentals“Mijn man en ik zijn beiden zelfstandig ondernemer, met een meer dan fulltime baan en een druk gezin met 3 jongens. Hierdoor schoot het bijhouden van onze persoonlijke administratie er vaak bij in. Dankzij Erika Both hoeven we ons hier niet meer druk over te maken. Alle afschriften, declaraties, garantiebewijzen en andere persoonlijke zaken betreffende verzekeringen, hypotheek en abonnementen zijn overzichtelijk terug te vinden in de door haar aangelegde mappen. Nooit meer stress over achterstallige administratie, vergeten rekeningen, onvindbare stukken voor belastingaangiften. Dit alles gebeurt op efficiente, zelfstandige en betrouwbare wijze. Voor ons een ideale oplossing.”
Marjolijn van Buren
Rob Westerhout
Den Haag“Ik vroeg Erika om een officieel document te vertalen van het Nederlands naar het Engels. Ze gaf me een realistisch idee van hoeveel uur het zou kosten om dit te doen, zodat de uiteindelijke factuur geen verrassing opleverde. Erika’s vertaling produceerde een uitgebreid document, dat elke Engels sprekende persoon zou begrijpen. Ze leverde mijn business ook een vriendelijke en professionele service en ik zou haar diensten zeker weer gebruiken voor administratieve ondersteuning.”
Nina du Pré
Nina du Pré Interior Solutions“Erika is er heel goed in om je te motiveren en te sturen zodat je uiteindelijk de administratie hebt die je wilt. Het resultaat is ‘helemaal ik’ (ofwel, volledig op maat gemaakt naar jouw behoefte en wensen) of beter nog ‘helemaal de nieuwe, gestructureerde ik’. En hoe groot de stapel ook is van spullen die je haar wilt laten uitzoeken, ze blijft er altijd vrolijk en optimistisch onder!”
Vinita Salomé
Waddinxveen“Wanneer je ooit het gevoel hebt te worden bedolven onder papierwerk, is Erika de persoon om te bellen. Ze is ontzettend gedetailleerd en georganiseerd! Bovendien heeft ze bijna altijd een lach op haar gezicht en een vrolijke instelling, zodat je erop vertrouwt dat zij je kan helpen de balans tussen werk en privé te herstellen. Ik weet niet hoe ik het als ondernemer zonder haar geweldige hulp gered zou hebben. Ik weet dat ze altijd net iets verder gaat voor haar klanten!”
Ar’nie Rozah Krogh
Den Haag“Erika was bijzonder professioneel tijdens onze eerste kennismaking bij mij op locatie, wat me onmiddellijk het gevoel gaf dat ik haar kon vertrouwen met mijn confidentiële bedrijfsinformatie en ook dat ze goed werk voor me zou verrichten. Haar diensten waren een enorme hulp voor me in een tijd van desorganisatie – ze maakte haar beloften waar en leverde de kwaliteit die ik verwachtte. Ik zou haar zonder enige aarzeling aanbevelen om u te helpen, zowel prive als zakelijk.”
Tip Atkins Moore
Amsterdam“Erika heeft zich opgesteld als een teamlid van Client Focused Coaching. Ze biedt uitstekende administratieve ondersteuning aan gedurende het hele jaar en is een aanwinst van onschatbare waarde. Ik kan haar in direct contact brengen met een klant en ik weet dat ze op professionele wijze de klus zal klaren en, een aantal dagen later, krijg ik feedback van de klant die zegt hoe goed ze is in haar werk!! Wat wil je nog meer van een Virtual Assistant!”
Sinead Hewson
Managing Director
Client Focused Coaching“Ik huurde Erika in om, gedurende drie maanden, alle inkomende post op mijn huisadres te beheren, terwijl ik weg was voor een rugoperatie. Ze annuleerde abonnementen uit mijn naam, maakte me attent op betalingen die gedaan moesten worden en stuurde antwoorden uit mijn naam daar waar nodig. Ze had een sleutel van mijn huis, hield me op de hoogte, gaf terugkoppeling en vroeg om advies wanneer ze niet zeker wist hoe te handelen. Niet éénmaal gedurende de maanden dat ik in het buitenland verbleef hoefde ik me zorgen te maken, daar ze al had bewezen bijzonder grondig en accuraat te zijn, toen ik haar een jaar eerder had gevraagd mijn bank- en creditcard afschriften te verwerken. Ze is een zelfstandige werker die haar initiatief gebruikt, en aan wie allerlei privezaken kunnen worden toevertrouwd.”
Erika Reynolds
Den Haag“Erika levert uitstekende professionele ondersteuning voor de Ireland Netherlands Business Association op project basis. Haar wordt de taak toevertrouwd om direct met onze leden te praten. Haar uitstekende telefoonmanieren en professionele manier van follow-up is goed ontvangen door onze leden en het feit dat ze hen zowel in het Engels als in het Nederlands te woord kan staan is een pré.”
Grainne Bagnall , INBA President
Ireland Netherlands Business Association“Erika bleek veel meer dan een administratieve hulp die we hadden ingehuurd. Ze zorgde er niet alleen voor dat de klussen die ze opgedragen kreeg tot een goed einde kwamen, maar ze zag zelf waar we meer aandacht aan moesten geven en pakte dingen, in overleg met ons, zelf op. Haar brede ervaring in verschillende omgevingen, haar werklust, haar flexibiliteit, en dat samen met haar “aangeboren ondernemerschap”, geeft haar dan ook een paar streepjes voor op iemand die niet verder denkt dan de taakomschrijving. Werken aan wat moet gebeuren, maar tegelijkertijd signaleren en meedenken waar dat vanuit zo'n spilfunctie handig is. Dat is Erika.”
Querijn Mijlhoff
Ministerie van Landbouw,
Natuur en Voedselkwaliteit
Den Haag